• In English

Cégünk

Miért mi?

Cégünk professzionális és garantáltan hosszú életű megoldásokat kínál az épületgépészet területén. Az általunk kivitelezett, üzembe helyezett vagy karbantartott rendszerek jellemzője a stabilitás és a gazdaságos üzemelés. Minden gépészeti feladatot összefüggéseiben vizsgálunk, kezdve az alapoktól eljutva a biztonságos és tökéletesen működő rendszerek átadásáig. A kapcsolatfelvételtől kezdve folyamatos az egyeztetés a Partnereink igényeinek megfelelően. Beszállító partnereink köre széles, így a legegyszerűbb vevői igényektől a legbonyolultabbakig az annak megfelelő ár/érték arányt tudjuk képviselni.

Amit ajánlunk

Olyan újonnan átadott vagy karbantartott, üzemben lévő létesítmények vagy gépészeti rendszerek, amelyek használatával ügyfeleink gazdaságosabb üzemeltetést érnek el, valamint tisztább, egészségesebb környezethez jutnak. Ezáltal közelebb kerülnek működési céljaik megvalósításához. Munkánk során a környezettudatos és fenntartható technológiák alkalmazását tartjuk szem előtt.

Rólunk

PLE Group Kft. 22 éve (alapítva 1999) nyújt megrendelőinek magas színvonalú építőipari szolgáltatásokat. Kezdetekben leginkább a légtechnikai kivitelezés volt jellemző, majd az évek múlásával teljes épületgépészeti fővállalkozássá nőtt.

Az elmúlt években már teljes körű építőipari generál fővállalkozásként teljesítjük nagy megelégedéssel megrendelőink igényeit.. Tevékenységünk mögött biztos anyagi, elméleti háttér és kellő gyakorlati tapasztalat áll. Mérnöki tudásbázisunk, szolgáltatásaink széleskörű támogatást biztosítanak partnereinknek bármely fent említett területen a gyakorlati munka elvégzése előtt, közben és azok nyomon követése során.

A kivitelezésen túl foglalkozunk gépészeti karbantartással is és piacvezetőként ismerik cégünket a légcsatorna tisztítás területén. További szolgáltatási területeink a különböző speciális tisztítások és mérések.


Célpiacunk:

  • Ipar (autó, gyógyszer, élelmiszer, papír, vegyipar, gépgyártás, műanyag ipar, nehéz ipar, nyomda)
  • Vagyongazdálkodó- és épület üzemeltető cégek
  • Tervezők
  • Közintézményeg
  • Generál kivitelezők

Munkatársaink

Pap Zsolt Levente
Pap Zsolt Levente - tulajdonos / ügyvezető igazgató

Tel: 06 30 431 7115
E-mail: info@ple.hu

Demjanovich Kata
Demjanovich Kata
irodavezető

Tel: 06 30 431 7115
E-mail: k.demjanovich@ple.hu

Schiller Krisztina
Schiller Krisztina
projekt asszisztens

Tel: 06 30 648 3367
E-mail: k.schiller@ple.hu

Vozár Norbert
Vozár Norbert
projektvezető

Tel: 06 30 350 5053
E-mail: n.vozar@ple.hu

Tardi János
Tardi János
projektvezető

Tel: 06 70 622 9917
E-mail: j.tardi@ple.hu

Tóth Szabolcs
Tóth Szabolcs
projektvezető

Tel: 06 70 411 6884
E-mail: sz.toth@ple.hu

Császár János
Császár János
Karbantartó

E-mail: j.csaszar@ple.hu

Révész András Zsolt
Révész András Zsolt
Karbantartó

E-mail: a.revesz@ple.hu