Sajtó

Magyar Környezettudatos Építési Egyesület #betterbuildgreen konferencia

A Magyar Környezettudatos Építési Egyesület #betterbuildgreen konferenciáján vettünk részt mint támogatók és mint előadók.
A konferencián a zöldépítés környezetvédelmi, társadalmi és üzleti szempontjairól hallhattak érdekes előadásokat és kerekasztal beszélgetéseket.
Részletek: http://property-properly.blog.hu/2016/10/21/_betterbuildgreen

Deloitte Ingatlan Regatta

A PLE Group Kft. az Allin Property Partners tagjaként vett részt az iroda.hu által megrendezett Deloitte Ingatlan Regattán szeptember 24-én.

I. Klíma- és Légtechnikai Szakmai Nap

​Az I. Klíma- és Légtechnikai Szakmai Napon vettünk részt, ahol többek között az energia megtakarítási lehetőségekről a hűtés és szellőzés területén hallgathattunk meg érdekes előadásokat.

Támogatóként vettünk részt a HUGBC környezettudatos épületgépész konferenciáján

​Több éve elkötelezett hívei vagyunk a környezettudatos épületgépészeti megoldásoknak. A HUGBC konferenciájának 2015-ben ezek voltak a főbb témái: trendek, innovációk és lehetőségek a zöldépítésben. Tervezőknek, beruházóknak, üzemeltetőknek.

V. Ipari és Technológiai Szakmai Nap

​Kiállítóként vettünk részt a Lurdy Házban megrendezett V. Ipari és Technológiai Szakmai Napon. Köszönet a szervezésért a Magyar Épületgépészek Szövetségének. Érdekes témák közül válogathattunk, mint például: horganyzott acélcsövek a HMV rendszerekben, lemezes hőcserélők kiválasztásának szempontjai, ipari biomassza tüzelésű kazánok alkalmazása, telepítésének speciális körülményei.

Kötelező konyhai zsíros légcsatorna tisztítás

​Mint azt korábban Partnereinknek jeleztük, 2015. március 05-től minden étteremben a konyhai zsíros elszívó légcsatorna hálózatot legfeljebb félévente tisztítani kell!

Spóra helyett spórolás

​A Turizmus Panorámában hívtuk fel a figyelmet a légcsatorna tisztítás fontosságára, elsősorban a fürdők és szállodák számára.

"Lappangó" veszélyek az élelmiszer-ipari higiéniában

A Trade Magazinban hívtuk fel a figyelmet elsősorban az élelmiszer-ipari és gyógyszeripari ​cégek figyelmét a gépészeti rendszerekkel összefüggő higiéniai veszélyforrásokra.

Légcsatorna tisztítás - Szükséges rossz? Szükséges? Rossz?

​A Lindabbal együtműködve hívtuk fel a figyelmet a légcsatorna tisztítás fontosságára

Légcsatornáák tisztításáról szóló rendelet az élelmiszer iparban

Ön tudta, hogy a szellőzőrendszerek, légcsatornák tisztítását rendelet írja elő az élelmiszer-előállítással és forgalmazással foglalkozó cégek számára?